En Hij zag op naar de Hemel. (Marcus 7: 34)
Preek afkomstig van van de Nederlandse Hervormde Kerk te Ede.

Votum en groet

Zingen Psalm 108:1,2

Geloofs Belijdenis

Zingen Psalm 33:11

Schriftlezing

Zingen Psalm 38:1,9,13,14,15

Prediking

Zingen Psalm 40:3

Dankgebed en voorbede

Zingen Psalm 116:10

Preek

[Preek beluisteren]

Kopieerrechten: © copyright Kerken.com, 2002 - 2010.
Niets uit deze uitgave mag gepubliceerd of vermenigvuldigd of openbaar gemaakt worden in welke vorm dan ook, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster van Kerken.com en de bijdragende predikant. Voor vermenigvuldiging ter voorbereiding van, en openbaarmaking tijdens diezelfde zondagse eredienst is het wenselijk de predikant hiervan via email op de hoogte te stellen, emailadressen van predikanten kunt u vinden op de preken afdeling. Ter voorbereiding van bijbelstudie(bijeenkomsten) is geen toestemming nodig.