ALLES ZINGT TOT GODS EER! (Psalmen 148)
Preek afkomstig van Ds. L.E. Leeftink van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Assen - Peelo.

Votum en zegengroet
Psalm 121:1t/m 4
Schriftlezing: Psalm 148
Psalm 148:1,3,4
Preek
Gezang 145 ‘HEER, onze God, hoe heerlijk is uw Naam’
Apostolische geloofsbelijdenis
Psalm 19:1+6
Psalm 148:5

Preek

[Preek in Microsoft Word of PDF formaat lezen of downloaden.]

Kopieerrechten: © copyright Kerken.com, 2002 - 2010.
Niets uit deze uitgave mag gepubliceerd of vermenigvuldigd of openbaar gemaakt worden in welke vorm dan ook, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster van Kerken.com en de bijdragende predikant. Voor vermenigvuldiging ter voorbereiding van, en openbaarmaking tijdens de zondagse eredienst is het wenselijk de predikant hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan met behulp van het hiervoor bestemde formulier 'preek gebruiken'. Ter voorbereiding van bijbelstudie(bijeenkomsten) is geen toestemming nodig.

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis