Kerken.com \ Contact met het Pastoraat van Kerken.com

Contact met het pastoraat van Kerken.com

Problemen of Geloofsvragen?

Ervaar je een probleem in je leven dan kun je bij Kerken.com veilig en anoniem hierover praten. Ook voor geloofsvragen kun je bij ons terecht. René is maatschappelijkwerker en een behoudende theoloog. Hij heeft een 3 jarige opleiding tot maatschappelijkwerker gevolgd en daarna heeft hij 9 jaar (BA + MA) theologie gestudeed. In oktober 2007 is hij afgestudeerd aan de Universiteit van Manchester in Engeland. De studie is gevolgd vanuit de Wesleyaanse traditie. Deze traditie is nauw verwant aan de Calvanistische traditie.

Naast het formulier (waar u 24 uur per dag terecht kan) zijn we binnenkort ook te bereiken via Whatsapp op telefoonnummer 06-50438430 en Skype waar u met ons kunt bellen en chatten. We hopen u op deze wijze nog beter van dienst te kunnen zijn. Na onze testfase worden zo spoedig mogelijk de juiste tijden bekent gemaakt dat u ons via Skype of Whatsapp kunt bereiken. Om met ons te kunnen Skypen, dient u zelf in het bezit te zijn van Skype op uw pc. Bent u nog niet in het bezit van van Skype dan kunt u het [hier] downloaden.
Aanspreektitel *
Achternaam: *
Voorletters: *
Adres: *