Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Ben ik nou verliefd of is dit echte liefde?

Ben ik nou verliefd of is dit echte liefde ??

Als je je relatie onderzocht hebt maar nog niet de overtuiging of gevoel hebt dat het echte liefde is, gun jezelf tijd. Verliefheid is ongeduldig en wil zaken versnellen. Impulsieve emotionele akties winnen dan van gezond verstand en willen je dingen laten doen waar je later spijt van krijgt.
Echte liefde overleeft de tijd die nodig. Deze tijd geeft je ervaring en perspectief.

Verliefd zijn is het leuke en makkelijke gedeelte van echte liefde.
Echt liefde gaat verder en houd in dat je een onvoorwaardelijke verbintenis aangaat met iemand die niet perfect is.

Deze echte liefde is een creatief geschenk van God aan ons en komt helemaal tot zijn recht in een huwelijk. Wij zijn in staat om van elkaar te houden omdat Hij eerst van ons hield.
Veranker jezelf aan Hem in alles wat je doet en Hij zal je Zijn zegen geven waar Hij kan.

Dit is mijn wens en bede voor jou.

info@relatietherapie.de

Bron: [ ] Stefan - Toegevoegd op 17/04/2008 door Admin

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis