Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Fontijn van levend water

Johannes 4:5-15

Het zal je maar gebeuren, helemaal verrukt om iets voor God te doen en dan te merken dat je na een jaar bent uitgeblust. Je hebt geen energie meer, je ziel is gebroken en je hebt van alles genoeg. Wat doe je dan, ga je dan bij de pakken neerzitten? Ik hoop dat je de belofte van Jezus aan de vrouw bij Jacobsbron herrinert: “Maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.” (Johannes 4:14) Dit is een geweldige belofte van de Here Jezus. Hoe meer je jezelf met God bezig houdt, en wat minder met je eigen problemen, dan wordt deze belofte iets waar je sterk naar hebt verlangt.
Het maakt niet uit hoe getalenteerd mensen zijn. Er komt een dag dat mensen ontdekken dat zij niet uit eigen kracht, maar uit de kracht van de Here Jezus hun werk moeten doen. Op dat moment hebben mensen een meesterlijke kracht ontdekt; de bron van constante spirituele vernieuwing. Deze bron heeft een garantie. Hij zal nooit opdrogen!

Bron: [ René van der Vegt ] René van der Vegt - Toegevoegd op 29/08/2012 door Bijbelstudie

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis