Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Meer van Christus in mij!

Filippensen 4:10-20

Tegenwoordig lijkt het erop dat héél véél mensen niet genoeg hebben. Ze willen eigenlijk alleen maar meer.

Paulus was een man die had geleerd om genoegen te nemen met ‘alle’ situaties waarin hij verkeerde. Of hij nu arm of rijk was, hij was een tevreden man. Als christenen hetzelfde willen bereiken als Paulus dan hebben wij daarvoor de kracht van de Here Jezus nodig. Het is alleen op deze manier dat wij tevreden zullen zijn het geen wij hebben.

Vergeet niet dat Paulus dit niet in één keer had aangeleerd, maar dit is met vallen en opstaan gegaan. Paulus was er zich van bewust dat dit alles alleen mogelijk was in de kracht van de Here Jezus (v. 13), in Hem alleen was echte heiliging mogelijk.

Als u in uw leven merkt dat u alleen maar ‘meer’ wilt, onthoudt dan dat ‘tevreden’ zijn afkomstig is van ‘meer’ Christus in u.

Bron: [ René van der Vegt ] René van der Vegt - Toegevoegd op 15/02/2012 door Admin

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis