Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Vrienden zijn een geschenk van God.

Prediker 4:9-12

Enkele gedachten:

1.) Vriendschap verdubbelt het geluk en halveert het verdriet in een vriendschap.
2.) Eenzaamheid is voor veel mensen een onprettig ervaring en zeer moeilijk te verdragen.
3.) Vrienden zijn mensen die je kunt vertrouwen, mensen waar je liefde en leed mee kunt delen.

Als u vrienden heeft hoe gaat u met hen om? Goed, slordig of …. ? God heeft u vrienden gegeven om het leven dragelijker te maken. U moet weten: Met zijn tweeën zijn, is beter dan alleen zijn. Belangrijk: Een vriend kan uw vreugde verdubbelen en uw verdriet halveren. Pak vriendschappen met beide handen aan, het zal een zegen voor u zijn. Aan vriendschappen moet wel gewerkt worden, maar waar liefde is, is God en waar God is, is liefde. Daarom vreest niet, Hij is met u alle dagen!

Bron: [ René van der Vegt ] René van der Vegt - Toegevoegd op 14/02/2012 door Admin

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis