Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Wanneer het in ons leven stormt!

Romeinen 8:26-30 & 2 Korintiërs 1:3-4

Laatst gebeurde er een ongeluk in Rotterdam waarbij een jongen van 16 jaar was omgekomen. De jongen en zijn ouders waren christenen. Ondanks de pijn en het verdriet om hun zoon konden deze mensen de persoon vergeven die hun zoon had doodgereden. Voor deze mensen was het zeer belangrijk te weten dat hun zoon christen was en dat hij nu bij God is.

Wanneer iemand (vooral) op jonge leeftijd overlijdt, kan dit diverse vragen oproepen. Maar als christenen kunnen we troost vinden in het woord van God zoals in de Bijbelverzen Romeinen 8:26-30 en 2 Korintiërs 1:3-4.

Bron: [ René van der Vegt ] René van der Vegt - Toegevoegd op 30/01/2012 door Bijbelstudie

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis