Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Toekomst als teken van hoop!

Openbaring 22:1-5 & 2 Petrus 3:13

Als we naar het nieuws op de TV kijken of naar de radio luisteren dan hoeven we over het algemeen niet blij te worden. De wereld vol ellende; ruzie tussen mensen, oorlogen waar mensen worden afgeslacht, kleine en grote ongelukken en ga zo maar door. Het teken van de gevallen staat van de mens is hier duidelijk waarneembaar, en de boze die als een briessende leeuw over de aardbol raast.
Gelukkig hebben christenen God's Woord. Het is de liefdes brief van God voor mensen. Hierin kunnen we troost voor nu en de toekomst vinden. De toekomst waar een belofte van God in vervulling zal gaan: Nieuw hemelen en een nieuwe aarde waar gerechtigheid woont (2 Petrus 3:13). Kijkt u er ook zo naar uit?

Bron: [ René van der Vegt ] René van der Vegt - Toegevoegd op 26/01/2012 door Admin

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis