Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

God is een beloner voor wie Hem ernstig zoeken

Deuteronomium 4:29 & Hebr. 11: 1-10

Voor zaken die we leuk, goed of noodzakelijk vinden proberen we vaak een oplossing te vinden. We proberen net zolang naar een oplossing te zoeken totdat we deze hebben gevonden.

De vraag of dit ook gebeurd als het te maken heeft met geloofszaken, kan gesteld worden. Vaak zie je dat mensen na een paar keer bidden mensen het opgeven. Ze laten de boel de boel en volharden niet in hun gebed. Toch is dit vreemd omdat God een belofte heeft gegeven: “Dan zult gij van daar den HEERE, uw God, zoeken, en vinden: als gij Hem zoeken zult met uw ganse hart en met uw ganse ziel.” De beloftes staan in Deut. 4:29 en in Hebr. 11:6.

Bron: [ René van der Vegt ] René van der Vegt - Toegevoegd op 20/01/2012 door Admin

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis