Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Neem tijd voor een goed gesprek!

Exodus 18:13-24

In veel mensen levens is het een drukte van jewelste. Het is daarom niet vreemd dat we ons zelf kunnen herkennen in het verhaal van Mozes.
Mensen moeten dingen leren in hun leven, zoals willen luisteren en openstaan voor hulp.

Het is regelmatig zo dat we geen hulp willen accepteren. Dit kan komen door trots, maar dit is niet altijd het probleem.

Omdat het leven in zo rap tempo geleefd wordt, hebben we vaak geen tijd om te reageren op de hulp die aangeboden wordt. Wat wel gebeurd is dat als we advies nodig hebben hier naar opzoek gaan. Het is de bijbel die ons er aan herinnerd dat wij vroegtijdig hulp moeten zoeken bij mensen die verstand van zaken hebben, zelfs al hebben wij het op bepaalde momenten daar veel te druk voor.

Bron: [ René van der Vegt ] René van der Vegt - Toegevoegd op 19/01/2012 door Bijbelstudie

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis