Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Zoek opnieuw naar uw balans!

Efeziërs 6:10-18

Het binnenoor kan mensen ernstige evenwichtsproblemen geven. Zonder een enkele waarschuwing kan het gebeuren dat men duizelig wordt en moet gaan liggen. Ze noemen dit probleem ook wel vertigo.

Soms is het leven precies zo. Iets kan zomaar onze dagelijkse routine in de war schoppen. Een slecht bericht van de huisarts of onze spirituele tegenstanders valt ons weer eens lastig. In beide gevallen wordt ons emotioneel systeem aangevallen en mensen kunnen uit balans raken. In deze momenten moeten we ons naar God uitstreken, immers als wij uit balans raken dan is Hij degene die ons kan helpen.

Paulus zegt in vers 13: “Neemt daarom de wapenrusting Gods, om weerstand te kunnen bieden in de boze dag en om uw taak geheel vervuld hebbende, stand te houden.”

Wanneer het leven aan onze deur klopt, dan hoeven wij niet gefrustreerd te geraken. Met Gods liefde en Zijn wapenuitrusting kunnen we ons volledig beschermen.

Bron: [ René van der Vegt ] René van der Vegt - Toegevoegd op 19/01/2012 door Bijbelstudie

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis