Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Eindelijk rust!

Ik zit in een praatgroep en we zijn al een tijdje op zoek naar een ander woord voor God, omdat dit niet bij iedereen past. Op een avond, als we weer bij elkaar zijn, pakt iemand een plastic bekertje uit zijn tas en laat het stralend zien. Met grote letters staat er 'Albron' op. We juichen allemaal, we hebben het woord gevonden! Voor mij persoonlijk is de Bron of Albron iets wat mijn leven totaal veranderd heeft. Ik ben opgegroeid met een God die alles ziet, beoordeelt, veroordeelt en bestraft. Een idee waar ik heel onrustig van werd. Totdat ik erachter kwam dat wat ik ook doe, ik niet veroordeeld hoef te worden. Alles is een gevolg van mijn eigen daden. Daar heeft God niks mee te maken. En deze gedachte heeft de grootst mogelijke rust gegeven.

Bron: [ Onbekend ] Onbekend - Toegevoegd op 16/01/2012 door Admin

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis