Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Wat wij ook doen, doe het ter ere van God onze Vader!

Kolossensen 3:22-4:1 1 Korintiërs 10:31

Vaak zijn mensen opzoek naar wat ze voor God willen doen. Vaak denken mensen dat dit bovennatuurlijk zou moeten plaatsvinden. God moet het mij maar vertellen of laten merken wat ik in het leven moet doen, maar ze zijn daar zo serieus mee bezig dat ze hun omgeving kunnen vergeten. Maar wist u: alle christenen werken voor God, in wat ze ook doen. Of het nu het stoepje aanvegen is of directeur van een groot bedrijf zijn. Zoals Paulus in de Korintiërs brief zegt (vrij vertaald): “Wat we ook doen in het leven, laten we het doen tot glorie en ere van God onze Vader!”

Bron: [ Kerken.com ] René van der Vegt - Toegevoegd op 15/01/2012 door Bijbelstudie

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis