Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Mijn persoonlijke openbaring en kennismaking met God.

Beste Broeders en zusters.

Ik had een rooms katolieke achtergrond en ben nu belijdend lid van de GKV= Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt.

Mijn eerste kennismaking met God was toen ik in het ziekenhuis in Nijmegen lag voor de behandeling van zaadbal kanker, ik had altijd al een bijbel en deze ook meegenomen naar het ziekenhuis voor het geval dat.

Op een dag tijdends een van de vele kuuren zat ik mij te verveelen en pakte de bijbel uit mijn laatje en sloeg deze blind open op psalm 23 DE HEER IS MIJN HERDER.

Ik begon te lezen en raakte bevangen door de texst en besefde al snel dat God mij toesprak via deze psalm en zo is mijn geloofs leven zoals ik die nu heb, een leven en een wandeling samen met God.

Ik ben er van overtuigd dat God mij zo heeft gered en mij de kracht gaf om niet op te gaan geven,mijn tijd is er nog lang niet en heb nog veel te doen hier.

Dit was in het kort maar wel het belangrijkste deel van mijn persoonlijke openbaaring en de kennismaking met God.

Ik ben heel dankbaar voor de onvoorwaardelijke liefde van God deze heb ik niet gekend bij mij eigen pa, ik mag bij hem zo zijn zoals ik ben en kan met alles ja met alles bij hem terecht zonder angst en of wantrouwen.

Zo ga ik nu mijn leven verder met een vader waar ik op bouwen en vertrouwen kan dit sterkt mij wel zo dat ik mijn moeiten en of vragen altijd bij God neer mag neerleggen en ook niet meer mijn eigen pa haat, ik heb hem vergeven met de kracht van God.

O ja voor ik afsluit nog even dit, sinds dien is psalm 23 een heel persoonllijke psalm geworden en tot op heden, zo sprak God in mijn donkerste tijdt tot mijn en gaf mij kracht en nuchtereid om mijn ziekte te overwinnen.

Amen.

Bron: [ Alf ] Alf - Toegevoegd op 04/01/2012 door alf

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis