Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Christenen zijn allergisch voor het kwaad!

Titus 3:3-11 & 1 Tessalonicenzen 5:22

Mensen kunnen allergisch zijn voor voedsel. Als mensen dit voedsel, waarvoor zij allergisch zijn, toch blijven eten dan is dat niet erg slim van hen. Ze zullen een fysieke reactie uitlokken dat bij sommige allergieën zelfs tot de dood kan leiden.
Geestelijk gezien moeten christenen niet zondigen. Doen we dit wel dan mogen we aannemen dat dit niet zonder consequenties zal zijn.
Omdat wij weten dat het consequenties heeft, moeten christenen begrijpen dat zij allergisch voor zonde zijn. Het kan zelfs tot de dood en tot gescheidenheid in de eeuwigheid van God de Vader leiden!

Today avoid sin's tempting lures
And evil thoughts subdue,
Or sinful things may take control
And someday master you! - Bosch