Kerken.com \ Afdelingen \ Overdenkingen

Jezus de rots van mijn leven!

Ondanks al de problemen die ik in de kerk ervoer was en is Jezus mijn rots waar ik op vertrouw. Hij houdt van mij zoals ik ben. Zo was er een avond waar ik niet goed in slaap kon komen. Ik lag die avond te worstelen met nare gedachten omdat ik ooit in mijn leven had gezegd: ‘Wie mijn geluk durft kapot te maken vermoord ik.’ Deze gedachten bleven die avond in mijn hoofd rond dolen waarbij de predikant een hoofdrol speelde. Op een gegeven moment was het drie uur midden in de nacht geworden en ik begon verschrikkelijk te balen van deze gedachten. Tijdens deze worsteling kwam er opeens een zacht stemmetje in mijn hoofd die zei: “Verbreek deze woorden in Jezus’ naam.” Ik liet hier geen gras over groeien en ik sprak: “Ik verbreek de woorden: wie mijn geluk kapot durf te maken zal ik vermoorden, in Jezus’ naam.” Nadat ik deze woorden verbroken had, draaide ik me om, deed het licht uit en sliep binnen vijf minuten!

Bron: [ René ] René van der Vegt - Toegevoegd op 15/09/2010 door Admin

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis