Kerken.com \ Afdelingen \ Links

Marc Verhoeven

Website: [Marc Verhoeven]
URL: http://www.verhoevenmarc.be/index.htm

Geboren in 1946 in het noorden van België (Vlaanderen). Tot geloof in de Heer Jezus Christus gekomen in 1981. Sinds eind 2002 actief bezig op het internet met de bedoeling een zo breed mogelijke boodschap te brengen van de Bijbelse waarheid, met daarnaast ook de ontmaskering van allerlei dwaalleer (2 Timotheüs 4:2-4). Voor dat laatste treed ik op als een 'wachter' (Ezechiël 3:17-21; 33:6). In deze hoedanigheid veroordeel ik (volg deze link) krachtig alle valse leer en dito leraars (Matt. 7:15; 2 Kor. 11:13-15; 1 Tim. 4:1-3; 2 Petr. 2:1-3; 1 Joh. 4:1). Ik raad iedereen aan een bijbelvaste kerk / gemeente te zoeken om die te vervoegen (Hebr: 10:25). Als het verval te groot is, verenig u dan met getrouwen en vorm desnoods een huisgemeente. Maar: Ga weg uit een valse kerk. Zelf behoor ik tot geen enkele kerkelijke strekking. Als fundamenteel bijbels christen toon ik verwantschap met hen die ik op mijn Links-pagina onderbreng, alhoewel dit niet wil zeggen dat ik het altijd met hen eens ben. De enige maatstaf van beoordeling is de Heilige Schrift. 2 Tim. 3:16, 17.

Uw waardering van deze website

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Geplaatst:  25/10/2010
Beoordeling:
Aantal stemmen:  80
Bezoekers:  5674

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis

Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively in Unknown on line 0