Kerken.com \ Afdelingen \ Links

KEESVANBAARDEWIJK.NL

Website: [KEESVANBAARDEWIJK.NL]
URL: http://www.keesvanbaardewijk.nl

Wat is er een ongelofelijk aanbod van informatie, nieuwtjes en wetenswaardigheden tegenwoordig. Een wonder dat u mijn kleinschalige website gevonden hebt!

Al bijna zeven jaar werken "mijn" onvolprezen webmaster en ik mijn weblog bij. Dat hou je alleen vol als je zo nu en dan waarderende en aanvurende opmerkingen krijgt.

Wat kunt u verwachten?
Het weblog dus. Een gevarieerd aanbod van artikelen en artikeltjes over allerlei onderwerpen, gedichten van mezelf en anderen (o.a. light verse), one-liners, opmerkingen en recen- sies van boeken, aankondigingen van nieuw te ver- schijnen boeken, losse (eigen) wijze opmerkingen, nieuws uit de ,,christelijke wereld" enzovoort, enzovoort. Een bont ,,geheel".

En er is meer! Een weblogarchief, alle weblogs sinds 2003; een gastenboek, bekijk de reac- ties van bezoekers, gedichten en verhalen en artikelen; van alles over mijn boeken; one- liners;columns uitgesproken voor EO's radioprogramma Zaterdagavonduur; een filmpje over Kaat Mossel en een filmpje van mijn "gastoptreden" als nieuwslezer van het NOS-journaal.

Uw waardering van deze website

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Geplaatst:  16/10/2010
Beoordeling:
Aantal stemmen:  2
Bezoekers:  1524

Kruis | Copyright 2003-2020 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis

Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively in Unknown on line 0