Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Gods pracht en praal
Auteur: Jiooda (J.M.) Gilhuis
Afdeling: Algemeen
Referentie: Jiooda Gilhuis (2012) Gods pracht en praal. BLARICUM, EZBOEK.
Aantal pagina's: 205
ISBN:
Tekst: Het grote moment is daar: 150 Psalmen in eenvoudige en herkenbare taal geschreven en op rijm weggezet. Jiooda heeft met behulp van Zijn Opdrachtgever dit enorme werkstuk tot stand gebracht. Formaat A4 staand (21,0 x 29,7 cm)PaperbackLaminaat GlanzendOmslag FullcolourPrijs per stuk € 27,24U kunt uw bestelling plaatsen via Jiooda: jiooda@home.nlHet bedrag A.U.B. overmaken op giro nr 866539 bij de ING Bank t.n.v. J.M.Gilhuis. Sint Michielsgestel. Na ontvangst wordt u dan het boek toegezonden. Verzendkosten in Nederland gratis.Alle inkomsten worden afgestaan aan de gaarkeukens van Israël, om de nood te lenigen van allen die vanover de hele wereld dit land binnenstromen.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis