Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Het Evangelie Leeft
Auteur: D (David) de Vos
Afdeling: Algemeen
Referentie: D de Vos (2010) Het Evangelie Leeft. Zeewolde, Go and Tell.
Aantal pagina's: 150
ISBN: 9789079807055
Tekst: Dit boek geeft je geloofsleven een nieuwe impuls. Het daagt je uit om het avontuur met God aan te gaan. In het hele boek klinkt de pure simpele boodschap van het evangelie door. Want het evangelie leeft!

Overal in de wereld zijn talloze levens in beweging gebracht door deze boodschap. Wat is deze boodschap precies? En hoe pas ik het toe in mijn dagelijks leven? Tijdens het lezen van het boek zul je ontdekken hoe het evangelie in jou leeft. Je ontdekt sleutels om te gaan wandelen in je bestemming. Het boek inspireert je daarbij en staat vol voorbeelden en praktische tips.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis