Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Dichter Bij Jezus
Auteur: D (David) de Vos
Afdeling: Evangelisatie & Zending & Antropologie & Kerkstichting
Referentie: D de Vos (2011) Dichter Bij Jezus. Zeewolde, Go and Tell.
Aantal pagina's: 112
ISBN: 9789079807079
Tekst: “Het is het Sonja Bakker boek onder de theologische boeken!” Dit was een van de eerste reacties op het nieuwste boek van David de Vos. Weer een ander zei: “Dit boek is in dezelfde ‘flow’ geschreven als waarin David spreekt. Ik ben er daarom ook van overtuigd dat het velen zal aanspreken: jong en oud, evangelisch, katholiek, gereformeerd en alles wat daar tussenin zit. Omdat het gaat over de kern van het evangelie. Die kern is een persoon en zijn naam is Jezus.”

Jezus is de meest intrigerende persoon uit onze geschiedenis. De man zonder zonde. De man die de dood overwon. De man die de weg naar God de Vader weer vrijmaakte. Zijn leven is een grote inspiratiebron voor ons. In dit boek vind je veertig verschillende ‘eyeopeners’ die enkel en alleen over Jezus gaan. Het boek is opgedeeld in veertig hoofdstukken. Je kunt het boek als geheel lezen, maar je kunt er ook voor kiezen om je elke dag op één stukje te richten. Al biddend en mediterend word je in staat gesteld om dichter tot het hart van Jezus te komen. “Mijn wens is dat je hem zult zien zoals je hem nooit eerder hebt gezien”, aldus David de Vos.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis