Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Is God terug?
Auteur: Dr. A. van de Beek
Afdeling: Algemeen
Referentie: Dr. A. van de Beek (0000) Is God terug?. , Meinema.
ISBN: 9789021142661
Tekst: De bekende theoloog reageert op een aantal zaken die hem in het kerkelijk leven en de theologische wereld regelmatig dwarszitten. In dit pamflet richt hij zich op de mensen in de kerk.Er moet orde op zaken worden gesteld. En dan gaat het niet om allerlei details, maar om de hoofdzaken van het geloof. De kerk is te veel een plek geworden waar mensen religieus of sociaal worden beziggehouden in plaats van geconfronteerd met de heilige God. Tal van projecten zijn gestart om mensen bij de kerk te houden, maar een kerk die geen kerk is, is de moeite niet waard om je schoenen voor aan te trekken. Waar gaat het nu echt om in de kerk?Toegankelijk en hartstochtelijk pleidooi om de kerk bij de les te houden Theoloog Van de Beek spreekt klare taal in dit pamflet Dr. A. van de Beek is hoogleraar theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en aan de Universiteit van Stellenbosch, Zuid-Afrika en auteur van vele theologische boeken. In 2008 verscheen God doet recht. Eschatologie als christologie, onderdeel van zijn grote theologische project Over God spreken.

Bestellen? Klik [hier]

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

[http://www.keesvanbaardewijk.nl - Kees van Baardewijk   Is God terug?]

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis