Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Joodse volgelingen van Jezus
Auteur: (K. J. ) Rodenburg
Afdeling: Discipelschap & Gebed & Roeping
Referentie: Rodenburg (0000) Joodse volgelingen van Jezus. , Groen.
ISBN: 9789058299659
Tekst: Een overzicht in 40 vragen en antwoorden

Messiasbelijdende joden staan in de belangstelling. De aandacht voor joden die Jezus als Messias belijden is soms uiterst positief, maar even vaak sterk afwijzend. De vraag die steeds weer opkomt, is wie deze joodse volgelingen van Jezus zijn.
Aan de hand van veertig vragen en antwoorden schetst drs. C.J. Rodenburg een helder beeld van verschillende groepen joodse volgelingen van Jezus. Deze publicatie maakt duidelijk dat zij deel uitmaken van de joods-christelijke relatie. De christelijke kerk kan hen daarom niet negeren, maar staat voor de uitdaging joodse volgelingen van Jezus een eigen plaats te geven.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis