Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Een kerk vol aanbidding!

Informatie over het boek

Titel: Een kerk vol aanbidding!
Auteur: (Ronald ) Koops
Afdeling: Discipelschap & Gebed & Roeping
Referentie: Koops (0000) Een kerk vol aanbidding!. , Medema.
ISBN: 9789063535865
Tekst: Lofprijzing en aanbidding horen bij de christelijke kerk van vroeger en nu. Muziek is een prachtig en krachtig geschenk van God, maar veel kerken missen de kracht ervan, omdat ze niet goed weten wat aanbidding is en hoe je muziek kunt gebruiken.

De auteur heeft het diepe verlangen dat kerken en gemeenten groeien in aanbidding. In dit boek beschrijft hij onder meer wat lofprijzing en aanbidding is, waarom muziek zo krachtig is en hoe je oude en nieuwe liederen kunt gebruiken in de (ere)dienst. Door de inspirerende en praktische benadering is dit boek zeer geschikt voor voorgangers, gemeenteleden en muziekteams, binnen zowel de traditionele kerken als evangelische gemeenten. Een must read voor ieder die meer wil doen met muziek in de dienst en wil groeien in lofprijzing en aanbidding.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis