Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Zijn naam is Jezus
Auteur: (Max) Lucado
Afdeling: Bijbel Algemeen & Theologie & Systematische Theologie
Referentie: Lucado (0000) Zijn naam is Jezus. , Voorhoeve.
ISBN: 9789029719858
Tekst: Max Lucado neemt je mee op een wandeling door de Evangeliƫn. Bekende en iets minder bekende verhalen brengt hij opnieuw tot leven.

Jezus' geboorte, zijn missie, zijn dood, zijn opstanding en zijn erfenis. Rond deze thema's groepeerde bestsellerauteur Max Lucado tientallen verhalen, die hij de lezer laat meebeleven. De schitterende foto's in dit boek ondersteunen de boodschap: God met ons, Zijn naam is Jezus.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis