Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Ontwapenend gebed
Auteur: (Anne) van der Bijl, Al Janssen
Afdeling: Discipelschap & Gebed & Roeping
Referentie: van der Bijl, Al Janssen (0000) Ontwapenend gebed. , Ark Media.
ISBN: 9789033819346
Tekst: Anne van der Bijl en Al Janssen laten zien dat gebed van belang is voor de Vervolgde Kerk. Uit eigen ervaringen vertellen zij over de geweldige impact die het gebed van medechristenen kan hebben.

Dit boek roept je op om verder te kijken dan je eigen wensen en behoeften. Maak er een gewoonte van om te bidden voor broeders en zusters in zware omstandigheden! Met concrete actiepunten word je aangespoord om hiermee aan de slag te gaan.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis