Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Woord houden
Auteur: (Kees) van der Staaij
Afdeling: Politiek
Referentie: van der Staaij (0000) Woord houden. , Boekencentrum.
ISBN: 9789023925477
Tekst: Kees van der Staaij kwam in 1998 in de Tweede Kamer als jongste Kamerlid van de oudste politieke partij. Dit jaar volgt Kees van der Staaij de nestor Bas van der Vlies op als lijsttrekker van de SGP. Tijd voor een kijkje achter de schermen. Waar staat deze jonge politicus voor, wat is zijn visie op huidige thema’s en hoe vertaalt dit zich in de praktijk? Kun je als kleine partij iets betekenen, en zo ja wat? Kees van der Staaij vertelt in een persoonlijk interview uitvoerig over zijn roeping, diepte en hoogtepunten, en kijkt vooruit naar wat komen gaat.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis