Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

De kracht van het geloof

Informatie over het boek

Titel: De kracht van het geloof
Auteur: (David) Hathaway
Afdeling: Discipelschap & Gebed & Roeping
Referentie: Hathaway (2009) De kracht van het geloof. Nieuwleusen, Elia Media.
Aantal pagina's: 208
ISBN: 9789077412411
Tekst: David Hathaway is een christen die op het scherp van de snede leeft. Tot tweemaal toe genezen van kanker en wonderlijk bevrijd uit een communistische gevangenis. Hij overleefde diverse aanslagen op zijn leven. Hij is een Godsman die het leven met God ziet als een groot geloofsavontuur. Wonderen en tekenen zijn voor hem dagelijkse kost!Al ruim 50 jaar brengt hij met brandende passie het Evangelie in voornamelijk Rusland en Siberië en de Baltische Staten. God bevestigt zijn roeping zo sterk en zo bovennatuurlijk dat zijn geloof in God nog dagelijks toeneemt. Hij is nu 75 jaar en borrelt nog steeds vol enthousiasme voor de levensveranderde kracht van God.Hij daagt u en mij uit om op water te wandelen, om grote dingen van God te verwachten, om zonder enige terughoudendheid ons hele bestaan aan Hem toe te vertrouwen. Zijn motto is: Hoe groter de problemen, hoe groter de uitdaging!Mozes werd door God geroepen toen hij een vergeten schaapherder was.Gideon was eigenlijk een bangerik en toch riep God hem. Zo roept hij ook u.Er zijn geen grenzen aan Jezus’ macht.Voor elk die wonderen van Hem verwacht.Al wie Hem aanraakt ervaart Zijn kracht.David Hathaway is de oprichter en president van Eurovision Mission voor Europa. Tevens is hij eind-redacteur van het blad Prophethic Vision. Hij is een internationale evangelist die al ruim 50 jaar predikt. Hij bereikt miljoenen mensen, omdat zijn boodschap live wordt uitgezonden in Rusland,Oekraïne, Oost-Europa en de EU.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis