Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Babylon in europa
Auteur: (David) Hathaway
Afdeling: Politiek
Referentie: Hathaway (2008) Babylon in europa. Nieuwleusen, Elia Media.
Aantal pagina's: 112
ISBN: 9789077412374
Tekst: Europa is het strijdtoneel van enerzijds de God die Zijn Naam wil verhogen door bijzondere krachten en enerzijds de machten der duisternis - met name traditie, religie, apathie, islam en humanisme die Europa met spoed willen klaarstomen voor de komst van de Antichrist.

David Hatheway die nog steeds vol vuur en passie in Rusland het Evangelie predikt aan miljoenen mensen (onder meer via TV), roept een ieder van ons op om niet werkloos toe te zien hoe Europa verder in de afgrond inglijdt, maar om Gods troon te bestormen met smeking en gebed.

Babylon verwijst in eerste instantie naar de Toren van Babel. De mensen wilden tot aan de hemel reiken, in feit een kopie van de rebellie van satan zelf. De geest van scheiding verwarring en chaos, verbonden aan Babylon, leeft voort in Europa met Berlijn als hoofdzetel.

Volgens Hatheway is onze houding als Christen bepalend voor de voortgang van het Evangelie in Europa, in Nederland. Wist u trouwens dat Nederlands verhoudingsgewijs het grootste aantal psychiaters ter wereld kent en het grootste percentage alcoholisme onder jongeren in Europa? Wanneer zeggen de met elkaar: GENOEG IS GENOEG?

Wat we nodig hebben is de God van Elia die antwoordt met Geest en Vuur. Als we daarop ingaan, kan Nederland de bestemming vervullen die God in gedachten heeft.

We moeten ons niet laten weerhouden door een laag zelfbeeld ( hij ( satan) is groot en wij zijn klein), door apathie ( mocht het eens staan te gebeuren), en door teleurstelling (we hebben al zo lang gebeden en we zien nog zo weinig), maar laten we het voorbeeld volgen van Elia die God kende en krachtig daden deed. Elia was iemand van gelijke bewegingen als u en ik. Gaat u de uitdaging aan Wilt u nieuw vuur ontvangen?

Het boek bevat zeer interessante historische en politieke feiten die een belangrijke geestelijke impact hebben. Een impact die helaas door de politieke - ook de christenpolitici - ( nog) niet onderkend wordt omdat ze verblind zijn door de god van deze eeuw. Hoogste tijd om hen door gebed wakker et schudden!

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis