Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Geliefden
Auteur: (David) Wilkerson
Afdeling: Discipelschap & Gebed & Roeping
Referentie: Wilkerson (2010) Geliefden. Nieuwleusen, Elia Media.
Aantal pagina's: 224
ISBN: 9789077412589
Tekst: Koning David is vooral bekend om zijn Psalmen in tijden van stormen en crisis. De Psalmen zijn velen tot troost geweest en nog in barre tijden. Velen zijn bang voor verlies van hun baan, hun gezondheid. De mens, zowel de gelovige als de ongelovige, ervaart dat er rampen op komst zijn ondanks geruststellende woorden van politici. Ze voelen dat dreigende wolken zich samenpakken, dat er onheil op komst is.

David Wilkerson schrijft in dit boek bemoedigende brieven van hoop en troost: brieven geïnspireerd door de Heilige Geest. Brieven vol van liefde, troost, kracht en hoop voor de velen die gebukt gaan onder moeite, pijn, ziekte en soms pure wanhoop.

Te midden van wanorde, verwarring, onrust en slecht - nieuws berichten, klinkt de oproep van de Psalmist: “Laten de gelovigen vol van vreugde zijn en juichen op hun legerstede”. Een ander Bijbelvers spreekt over “…Uw verlossing komt dichterbij”.

Het leven is niet eenvoudig, het is geen speeltuin. De tijd van gemakzucht en toekijken is voorbij. Rampen en verdriet zijn reëel, ook voor kinderen Gods. Het is menens, het is eindtijd, geestelijke oorlog. De Engelen zeggen: no pain, no gain oftewel zonder strijd, geen overwinning.

Velen zijn al aangeraakt door dit boek. En boek dat u niet mag missen. Een bron van troost en hoop voor uzelf en anderen die in moeite en nood verkeren.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis