Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Vrouwelijke wapens
Auteur: (Lisa) Bevere
Afdeling: Vrouwen in de Kerk
Referentie: Bevere (2010) Vrouwelijke wapens. Nieuwleusen, Elia Media.
Aantal pagina's: 264
ISBN: 9789077412527
Tekst: De kracht van het vrouw-zijn. Vandaag de dag vergeten veel vrouwen te vechten met vrouwelijke wapens. Ze nemen de rol en de strijdwijze van mannen over en vechten derhalve met mannelijke wapens. Het resultaat is onechtheid, gekunsteldheid en geforceerdheid. Ze verliezen aan vrouwelijkheid, en krijgen van lieverlee het imago van een stoere man.

Vrouwen zijn bijzondere wezens, uniek, waardevol en authentiek. Jezus Zelf had veel op met vrouwen en vertoonde zich aan hen als een van de eersten na Zijn opstanding.

Ik daag alle vrouwen uit om hun vrouw-zijn te omarmen, blij te zijn met zichzelf en vrouwelijke wapens te gebruiken. Je zal dan als vrouw bloeien als nooit te voren . Je waarde en zelfbeeld zal stijgen als je echt en daardoor kwetsbaar durft te zijn.

Vrouwen, wees jezelf en je zult je partner, je gezin tot grote steun zijn en God verblijden.

Lisa Bevere was ooit een stoere studente met typische feministische denkbeelden. I do it my way en BAAS IN EIGEN BUIK. Ze heeft zich door God laten vormen en al gaande haar waarde als vrouw ontdekt. Nu is ze tot grote zegen voor vrouwen in tal van landen.

EEN ECHTE VROUW STIMULEERT EEN MAN OM ECHT MAN TE ZIJN en samen in liefde elkaar te dienen.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis