Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Bidden in bed
Auteur: Box
Afdeling: Materiaal voor Jongeren, Kinderboeken, Diversen
Referentie: Box (0000) Bidden in bed. , Ark Media.
ISBN: 9789033830990
Tekst: Bidden in bed helpt ouders kinderen te stimuleren om te lezen en bidden voor het slapengaan. Een kleurrijk kartonboekje, waarin op eenvoudige wijze allerlei aspecten voorbij komen uit het dagelijks leven van een kind.

Danken voor wat goed ging en bidden voor de mensen om je heen.

Kinderen leren bidden en praten met God en leren kleuren herkennen. Op elke pagina van het boekje staat namelijk een unieke kleur uit de regenboog centraal. Samen met het kind kan gezocht worden naar andere dingen in de illustratie die dezelfde kleur hebben.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis