Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Broeder Yun: in vuur en vlam voor Jezus
Auteur: (Paul) Hataway
Afdeling: Discipelschap & Gebed & Roeping
Referentie: Hataway (0000) Broeder Yun: in vuur en vlam voor Jezus. , Medema.
ISBN: 9789063535711
Tekst: Na het succes van De hemelse man is er nu een nieuw boek van broeder Yun, een van de meest toegewijde en dappere kerkleiders in China. Hij is vervolgd en gemarteld om zijn prediking, maar blijft doorgaan met het verspreiden van het goede nieuws.

In dit boek deelt broeder Yun zijn lessen over radicaal vertrouwen en discipelschap, zoals dat eens door God bedoeld was. In de levensveranderende lessen brengt hij ons de bijbelse boodschap met voorbeelden uit zijn eigen leven. Hij daagt ons uit om dieper te groeien in geloof en standvastige getuigen te zijn voor Christus. Broeder Yun laat in dit boek zien hoe God je zo dapper kan maken als een leeuw en je bergen kan laten verzetten.

In onze westerse samenleving hoeven we nauwelijks offers te brengen voor ons geloof, en dat maakt ons vaak tot lauwe christenen. Laat je door broeder Yuns levensverhaal en lessen inspireren om weer in vuur en vlam voor Jezus te staan en Christus met hernieuwde passie te volgen!

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis