Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: 50 x de Heilige Geest
Auteur: P. L. de Jong
Afdeling: Bijbel Algemeen & Theologie & Systematische Theologie
Referentie: P. L. de Jong (0000) 50 x de Heilige Geest. , Boekencentrum.
ISBN: 9789023924470
Tekst: Een uitstekend middel om korte tijd met één thema bezig te zijn.

De Bijbel spreekt veel over de Heilige Geest. In veel gesprekken over de Geest komen slechts enkele teksten aan de orde, waardoor snel een eenzijdig beeld ontstaat. Met misverstanden en discussie tot gevolg. In dit dagboekje probeert de auteur eenzijdigheid te vermijden door zoveel mogelijk bijbelse stemmen te laten spreken. In vijftig dagen tijd mediteert hij over even zoveel teksten over de Geest, waardoor de lezer een veelzijdig beeld krijgt van de Heilige Geest, zijn werk en zijn gaven.
Een uitstekend dagboek om naar Pinksteren toe te leven, maar ook om na Pinksteren het gewone leven weer mee in te gaan.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis