Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Tweemaal Troost
Auteur:
Afdeling: Algemeen
Referentie: , Andre F. Troost en Gerald Troost (0000) Tweemaal Troost. , Ecovata.
ISBN: 9789081513814
Tekst: Twee familieleden, oom en neef, die beiden iets hebben met muziek en songteksten, de een lid van de ProtestantseKerk in Nederland, de ander lid van een evangeliegemeente: de een predikant, de ander gospelzanger, beiden luisterend naar dezelfde achternaam: Andre F. Troost (1948) en Gerald Troost (1978) - zij schreven elkaar maandenlang brieven over uiteenlopende thema\'s van het christelijk geloof. Wat blijkt? Ondanks allerlei verschillen van inzicht vinden de auteurs elkaar in hun liefde voor het evangelie. In dit boekje, Tweemaal Troost, zijn de brieven gebundeld. Gespreksvragen bij elk hoofdstuk maken dit boekje tevens zeer geschikt voor gebruik in kringen.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis