Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Barmhartigheid in het verpleeghuis
Auteur: T. W. van Bennekom
Afdeling: Pastoraat & Psychologie & Sociologie & Counseling
Referentie: T. W. van Bennekom (0000) Barmhartigheid in het verpleeghuis. , Boekencentrum.
ISBN: 9789023924623
Tekst: In deze uitgave laat ds. Van Bennekom de lezer delen in zijn ervaringen als verpleeghuispastor. Tijdens zijn bezoeken aan ouderen merkt hij dat het niet gemakkelijk is om op de goede golflengte te komen, de juiste toon te vinden. Zeker als het gaat om bewoners die dementeren. Zijn werk heeft iets van een avontuur met God om op de juiste toonhoogte komen, en om zo barmhartigheid te bewijzen aan hen die dat zo nodig hebben. De verhalen die in dit boek zijn opgenomen, doen op fijnzinnige en pastorale wijze verslag van deze zoektocht. Ze verwijzen naar de barmhartige Samaritaan bij uitstek, de Here Jezus.

Het boek is bedoeld voor hen die met deze specifieke zorg van het verpleeghuis in aanraking komen, of die in de thuissituatie met deze bijzondere zorg te maken hebben of krijgen.Een prachtig en herkenbaar pastoraal geschenk voor ouderen en voor hen die bij ouderen betrokken zijn! Zeer geschikt voor ambtsdragers en pastoraal werkers!

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis