Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Mensen van voorbij - Leven met een verlies
Auteur:
Afdeling: Pastoraat & Psychologie & Sociologie & Counseling
Referentie: , Ds. E.P. van der Veen en Margreet Braaksma-Loonstra (0000) Mensen van voorbij - Leven met een verlies. , .
Aantal pagina's: 64
ISBN: 9789076890302
Tekst: Mensen van voorbij gaat over leven met een verlies. Dit boekje wil een spiegel van herkenning zijn voor wie iemand door de dood is kwijtgeraakt. De invoelende liederen en gedichten en de aansprekende korte overdenkingen bieden herkenning van ervaringen en gevoelens voor mensen die een dierbare hebben verloren.

De tekst is prachtig geïllustreerd met op de natuur geïnspireerde aquarellen van Margreet Braaksma.

Ds. Evert Pieter van der Veen (1954) werd in 1983 predikant van de Gereformeerde Kerk in Numansdorp. Hij schrijft bijdragen voor het Christelijk Weekblad en de Elisabethbode en publiceerde verschillende boeken. Daarnaast verzorgt hij presentaties van christelijke kunst en muziek. Ds. van der Veen is beschikbaar voor lezingen/bijeenkomsten en erediensten over dit onderwerp.

Margreet Braaksma-Loonstra (1971) is jaren werkzaam geweest in public relations en marketing. In 2005 is ze begonnen met aquarelleren en inmiddels is ze illustrator van diverse boeken.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis