Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: NBV-SV en SV-HSV
Auteur:
Afdeling: Bijbels & Commentaren & Concordantie & (Bijbel) studies & Catechese
Referentie: (0000) NBV-SV en SV-HSV. , Jongbloed.
ISBN: 9789065393425
Tekst: Paralleleditie 1 Samuel, Prediker, Jesaja 1-39, Mattheus en 1 Korinthe

De Stichting Herziening Statenvertaling werkt sinds een aantal jaren aan de herziening van de Statenvertaling. Met deze herziening wordt beoogd de huidige en de komende generatie bij de Statenvertaling te bewaren. Daarom is ernaar gestreefd om door hertaling de bijbeltekst voor de huidige lezer begrijpelijker te maken.

In deze uitgave treft u vijf bijbelboeken aan in zowel de Statenvertaling als de herziening van de Statenvertaling. Het gaat om 1 Samuel, Prediker, Jesaja 1-39, Mattheus en 1 Korinthe. Op iedere pagina staat van beide vertalingen een kolom. Op deze manier kunt u kennismaken met de resultaten van de herziening van de Statenvertaling en een vergelijking te maken.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis