Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Om de waarde van Gods verbond

Informatie over het boek

Titel: Om de waarde van Gods verbond
Auteur: Prof. dr. J. Hoek
Afdeling: Bijbel Algemeen & Theologie & Systematische Theologie
Referentie: Prof. dr. J. Hoek, prof. dr. W. Verboom (0000) Om de waarde van Gods verbond. , Boekencentrum.
ISBN: 9789023924180
Tekst: In dit actuele boek voeren de auteurs een warm en realistisch pleidooi om het verbond tussen God en mensen opnieuw te waarderen. Daarmee roeien ze tegen de stroom in. Hoe komt dat?

Hoe kan de gedachte van het verbond weer relevant worden? Op deze vragen gaan de auteur eerlijk en praktisch in. Ze analyseren de tijd wat betreft dit thema, delven bijbelse gegevens op en werken dit uit naar de praktijk van het gemeenteleven en het geloofsleven. Een praktijk waarin het verbond weer een centrale plaats inneemt.

Prof.dr. J. Hoek is bijzonder hoogleraar Gereformeerde spiritualiteit en docent dogmatiek.
Prof.dr. W. Verboom is emeritus hoogleraar geschiedenis van de Reformatie en was o.a. kerkelijk docent catechetiek.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis