Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Brenda heeft een draakje in haar bloed

Informatie over het boek

Titel: Brenda heeft een draakje in haar bloed
Auteur: (Hijltje) Vink
Afdeling: Materiaal voor Jongeren, Kinderboeken, Diversen
Referentie: Vink (0000) Brenda heeft een draakje in haar bloed. , De Banier.
ISBN: 9789033626135
Tekst: Brenda is een heel gewoon meisje. Ze houdt van vliegeren en kijken naar de wolken. Eé:n ding is niet zo gewoon: Brenda heeft een draakje in haar bloed. En dat draakje heet Hiv en het is een hele stoute draak. Die draak moet blijven slapen! Brenda heeft een draakje in haar bloed vertelt het verhaal van Brenda, een 3-jarig meisje met hiv. Een echt verhaal, opgeschreven door haar pleegmoeder. Om de acceptatie van kinderen met hiv en aids te stimuleren en vooroordelen tegen te gaan. Gewoon... omdat kinderen met hiv en aids hele gewone kinderen zijn, die andere kinderen nodig hebben om samen uit de suikerpot te snoepen.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis