Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Blind vliegen
Auteur: (Frank) Peretti
Afdeling: Materiaal voor Jongeren, Kinderboeken, Diversen
Referentie: Peretti (0000) Blind vliegen. , Novapres.
ISBN: 9789063181598
Tekst: Cooper Kids Avonturenverhalen 8 Dit gaat heel moeilijk worden, Dr. Cooper. Ik heb nog nooit gehoord van iemand die blind een vliegtuig heeft gevlogen, laat staan geland.’ Dr. Cooper keek door de verrekijker naar de Cessna met zijn zoon erin. ‘Nou, eens moet de eerste keer zijn.’ De veertienjarige Jay Cooper geniet van het uitzicht vanuit het Cessna-vliegtuigje van zijn oom Rex. Maar plotseling scheert er een laagvliegende Boeing 757 langs hen heen. Gevangen in de turbulentie wordt hun kleine vliegtuigje hevig heen en weer geschud. Rex slaat ergens tegenaan en is bewusteloos, en Jay stoot zijn hoofd, waardoor hij gewond en... blind raakt. De kerosine-tank raakt snel leeg, Jay zakt steeds buiten bewustzijn en het vliegtuigje stevent op een bergketen af. Dit avontuur laat zien hoe belangrijk het geloof is wanneer Jay er helemaal alleen voorstaat en met onzichtbare gevaren moet afrekenen.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis