Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Bas, ga je mee?
Auteur: D. Stam
Afdeling: Materiaal voor Jongeren, Kinderboeken, Diversen
Referentie: D. Stam (0000) Bas, ga je mee?. , Jongbloed.
ISBN: 9789050306331
Tekst: Prentenboek voor kinderen van vier tot zes jaar. Dit prentenboek is bedoeld om de taalontwikkeling van jonge kinderen in de kleuterperiode op een speelse wijze te stimuleren. De vrolijke Bas is inmiddels vijf jaar geworden. In dit tweede deel wordt de leefwereid van Bas groter. Hij gaat naar school, naar het strand, naar de markt en naar de speeltuin. In Bas, ga je mee? wordt op zestien kleurrijke platen het alledaagse, maar kleurrijke gezinsleven getekend. Vanuit dit kleinste samenlevingsverband krijgt het kind de gelegenheid om samen met Bas en Marieke de wereld te verkennen. De zestien platen zijn gegroepeerd rond de vier jaargetijden en vormen talloze aanknopingspunten voor een gezellig gesprek.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis