Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

De praktijk van de natuurlijke gemeente-ontwikkeling

Informatie over het boek

Titel: De praktijk van de natuurlijke gemeente-ontwikkeling
Auteur: C. A. Scharz
Afdeling: Evangelisatie & Zending & Antropologie & Kerkstichting
Referentie: C. A. Scharz (0000) De praktijk van de natuurlijke gemeente-ontwikkeling. , Gideon.
ISBN: 9789060677131
Tekst: Helpt u de sterkten en zwakten van uw gemeente te ontdekken. Laat u zien wat u kunt doen aan de minimum-factoren in uw gemeente. Stelt u in staat hindernissen te zien als kansen. Elke gemeente heeft haar eigen karakter. Iedere kerk is uniek. Onverwisselbaar. De natuurlijke gemeente-onwikkeling gaat daarvan uit - niet van enkele succesvoorbeelden. Het gaat erom het eigene van de gemeente te ontdekken en te ontwikkelen.

Dit werkboek volgt op het basisboek 'Natuurlijke Gemeente-onwikkeling' (uitgegeven bij Gideon). Daarin staan de resultaten van een wereldomvattend onderzoek naar de werkelijke oorzaken van gemeentegroei, dat is uitgevoerd in 1.000 gemeenten in 32 landen, op alle vijf de continenten. In dit onderzoek zijn 4,2 miljoen vragen verwerkt, en de uitkomsten zijn verrassend. De oorzaken van gemeentegroei blijken anders te zijn dan altijd in de leerboeken is beweerd.
De natuurlijke gemeente-ontwikkeling concentreert zich op het unieke potentieel dat God in iedere gemeente heeft gelegd. Daar is geen na-apen bij. Dit werkboek helpt u dat praktisch te maken.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis