Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

De oorlog om de waarheid

Informatie over het boek

Titel: De oorlog om de waarheid
Auteur: F. (|John) MacArthur
Afdeling: Evangelisatie & Zending & Antropologie & Kerkstichting
Referentie: F. MacArthur (0000) De oorlog om de waarheid. , Zoeklicht.
ISBN: 9789064511219
Tekst: De waarheid ligt onder vuur. Er staat veel op het spel. John MacArthur is een Amerikaan die met grote passie mensen aan de kaak stelt die de waarheid aanvallen. En dan vooral diegenen die deze aanval ook nog eens de Gemeente binnenbrengen.
In deze slag bestaat er geen gulden middenweg, geen veilige zone voor hen die zich nergens aan willen binden. De slag om de waarheid is in volle gang en dit boek onthult
• de valkuilen van het postmoderne denken
• schermutselingen om de waarheid in het verleden en hun effect op de Gemeente
• het belang van waarheid en zekerheid in een postmoderne maatschappij
• hoe men de in gemeenten binnengesmokkelde dwalingen en valse leringen kan onderkennen en aanpakken
“Het postmoderne tijdperk is een tijd van gebrek aan waarheid, een tijd waarin een punt van dodelijke waarheidsmoeheid is bereikt: een generatie die niet langer gelooft dat de waarheid te kennen is. John MacArthur weet wel beter en is gewapend met de moed om deze tijd te confronteren met een stoutmoedige verdediging van de waarheid… Zijn redenering is overtuigend, zijn verdediging van de waarheid is briljant en zijn zorg voor de Gemeente blijkt op elke pagina. Christenen hebben dit boek ontzettend hard nodig, en het komt net op tijd.”

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis