Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: De Levende kerk
Auteur: (John) Stott
Afdeling: Evangelisatie & Zending & Antropologie & Kerkstichting
Referentie: Stott (0000) De Levende kerk. , Ark Media.
ISBN: 9789033818578
Tekst: Een kerk worden die God eer brengt, waar mensen tot geloof komen en voor elkaar gaan zorgen, waar we over Jezus Christus leren en Hem gaan navolgen, dat is waar de bekende bijbelleraar John Stott ons toe wil aanmoedigen.

In dit boek geeft hij een overzicht van een aantal bijbelse kenmerken van wat hij een 'levende' of 'authentieke' kerk noemt. Met de vaardigheid van een ervaren leraar ontsluit Stott deze bijbelse wijsheden en met fijngevoeligheid van een pastor past hij de inzichten toe.

John Stott is wereldwijd bekend als bijbelleraar, auteur, predikant en inspirerend leider op het gebied van zending en evangelisatie. Hij is emeritus predikant van All Souls Church, Londen. Een inspirerend boek voor mensen die op zoek zijn naar echtheid in de kerk.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis