Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

De geestelijke gaven voor de opbouw van de gemeent

Informatie over het boek

Titel: De geestelijke gaven voor de opbouw van de gemeent
Auteur: (Peter) Wagner
Afdeling: Discipelschap & Gebed & Roeping
Referentie: Wagner (0000) De geestelijke gaven voor de opbouw van de gemeent. , Gideon.
ISBN: 9789060675601
Tekst: Prof. Peter Wagner is de man die de visie van gemeenteopbouw-pionier Donald McGavran met grote kracht heeft uitgedragen. Hij is de grote motivator geweest voor gemeente-opbouw-deskundigen als Christian Schwarz en Bram Krol.

Dit boek heeft velen de ogen geopend voor de geestelijke gaven die God aan zijn kinderen toebedeelt, om te gebruiken tot eer van zijn naam en tot opbouw van zijn gemeente.Het is een uniek boek omdat nooit eerder iemand de Geestesgaven behandeld heeft vanuit het oogpunt van gemeente-opbouw.

Belangrijke thema's zijn:
-Wat heeft uw 'roeping' te maken met uw 'gaven'?
-Welke gaven zijn nodig voor een voorganger van een gemeente?
-Hoe kunt u -stap voor stap- ontdekken wat uw gaven zijn?
-Projecteer niet uw eigen gave op iemand de deze zelfde gave niet heeft.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis