Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Als je iemand verloren hebt

Informatie over het boek

Titel: Als je iemand verloren hebt
Auteur: (Ds. Peter) Smilde
Afdeling: Pastoraat & Psychologie & Sociologie & Counseling
Referentie: Smilde (0000) Als je iemand verloren hebt. , IBB.
ISBN: 9789032307981
Tekst: Dit boekje is speciaal geschreven voor mensen die een verlies te verwerken hebben gehad en daar nu in groepsverband over willen doorpraten. Daarbij wordt met nadruk gezegd, dat het materiaal niet geschikt is voor mensen die pas heel recent een dierbare verloren hebben. Eerst is er een tijd van persoonlijke verwerking, pas daarna is het goed om ook met anderen de verlieservaring te delen.

Dit boekje geeft gespreksmateriaal voor vier avonden over het thema 'als je iemand verloren hebt'.

Het geheel staat onder leiding van de landelijke werkgroep Gemeente Groei Groepen en is onderdeel van het Evangelisch Werkverband.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis