Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Titel: Barmhartigheid en gerechtigheid
Auteur:
Afdeling: Pastoraat & Psychologie & Sociologie & Counseling
Referentie: , Handboek diaconiewetenschap (0000) Barmhartigheid en gerechtigheid. , Kok.
ISBN: 9789043509275
Tekst: Al enige tijd was er op het terrein van de diaconie geen actueel studieboek meer verkrijgbaar. Daarom hebben de oecumenische Diaconale Studiekring en landelijk bureau DISK het initiatief genomen om tot een nieuw breed oecumenisch georiƫnteerd handboek te komen. Meer dan veertig auteurs diepen in het boek de achtergronden van diaconaal denken en handelen uit. Het handboek opent met concrete voorbeelden die werken van barmhartigheid tot thema hebben en maakt daarna ruimte voor wetenschappelijke reflectie.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis