Kerken.com \ Afdelingen \ Boeken

Als een Engel je komt helpen

Informatie over het boek

Titel: Als een Engel je komt helpen
Auteur: (Hans ) Stolp
Afdeling: Bijbel Algemeen & Theologie & Systematische Theologie
Referentie: Stolp (0000) Als een Engel je komt helpen. , .
ISBN: 9789020296303
Tekst: Veel mensen in onze tijd doen ervaringen met een engel op. Soms worden ze op een heel bijzondere wijze door een engel geholpen in concrete situaties, in andere gevallen ontvangen ze aanwijzingen hoe ze met een bepaald probleem zouden kunnen omgaan, soms ontvangen ze troost of inzicht. Weer anderen vertellen hoe ze de hulp en de kracht van een engel hebben ervaren bij een sterfbed, en nog weer anderen vertellen ons hoe bijzonder het licht is van de wereld waar de engelen leven. De tekst van Hans Stolp, alsmede de persoonlijke verhalen van mensen die hun bijdrage leverden aan het boek, zijn door Hans Stolp zelf ingesproken op twee cd’s.

Waardeer boek

Slecht Matig Gemiddeld Goed Uitmuntend

Schrijf een Artikel of Recentie!

[Plaats] een artikel of boekbespreking over dit boek.

Geen artikelen aanwezig.

Kruis | Copyright 2003-2017 Kerken.com | deze pagina toevoegen aan favorieten | Contact | Disclaimer | A A A | Tell A Friend! | Kruis